13 October 2013

Wawa Zainal dan Aeril Zafrel Dah Nikah

Shalom !

Uiiii. Dah nikah rupanya dua orang artis kita yang cuumel + kashakk ni. Dengar2 dah dapat baby boy. Kan? Laa. Tak sangka pulak yang dorang ni dah married. Habis chance aku. Wahaha. *gurau bodo* Hmm. Panas jugak hal dorang ni kan? Zaaaasss jer kat Melodi & news. Tapi nak buat macam mana kan? Nak gosip and timbulkan kontroversi sana sini pun tak guna. Dorang dah sah jadi suami isteri. Aku tengok dorang ni sweet. Sweetah sweetah beybehh. Cun giler. Mesti baby dorang pun comel. Uuuuu nak cium baby dia :3 Hmm. Just doakan jela dorang berdua ni bahagia macam pasangan yang lain :)



Cute giler Wawa ni. Aww :3
Published by,

Thanks Sebab Sudi Baca Entry Eyza