17 August 2013

Entry Khas Buat Jacqlyne & Josephine

Shalom !


     Sudah sekian lama diri ku menghilang dari dunia blog. Kini aku kembali. HAHAHA :D Bakok ! Tak la lama mana pun kan? Agak2 ada tak orang tanya mana perginya tuan blog ni? Ada tak? Takda? :( Okayyy. Merajuk. Hoho. Ngegeh. Sebenarnya Eyza tak nak cakap banyak pun. Cuma nak merapu sikit2 je. Eyza cuma nak bagitau kat dua orang monyet(HAHA) princess kat tepi tu yang Eyza rindukan dorang. Rindu gilerr. (Padahal 2 minggu je pon tak jumpa. Macam setahun pulok dohh) Entry ni Eyza buatkan khas untuk dorang. Wehehe !
    Hei hei heii. Korang ni dah dua minggu tak nampak batang hidung. Aku rindu tau ! Kalau boleh aku nak ulang balik masa yang kita lalui bersama. Uisehh. Jiwang. Huhu. Makan maggi semangkuk. Mandi sama2. Masuk dalam tangki lagi tu sambil melalak ala2 3 suara ( Ning, Shila, Jac) la tek dalam bilik mandi kan. Keja paling gila. Hahaha. Then ! Satu lagi. Aku rindukan time kita selalu karaoke sampai tak ingat dunia. Lagu Beribu Besalan, Berondong Tua, Just Give Me A Reason memang wajib ahh kita nyanyi kan? Rindu ngan korang wehh. Balik laa. Balik ! A'ai jebeng ten ngan wahh. Siap buat entry khas lagi ni haa. Jangan tak baca !

Sincerely,
Eyza a.k.a A'ai a.k.a Eliza
(Berapa banyak a.k.a daa !)

Thanks Sebab Sudi Baca Entry Eyza

1 comment:

Trish Natasha said...

I baca i baca :D haha