3 May 2013

PSV : Arca Mobail Berunsurkan Kehidupan Laut

Shalom !

Selamat petang :) Hmm, nampak tak title kat atas? Entry kali ni request dari kawan Eyza, Miss Santoniya & Miss Beverlyn. Dorang minta Eyza tolong carikan 'Arca Mobail Berunsurkan Kehidupan Laut'. Maybe untuk kerja kursus dorang kotSebenarnya Eyza tak tau sangat pasal semua benda ni sebab Eyza manada ambik PSV untuk ESPIYEM nihh. Form 1-3 je. Tu pun bukannya dapat A+ pun. Maklum la orang tak pandai melukis. Huahuahua.. So, searching punya searching, ini je yang Eyza dapat :') Kalau ada gambar yang tak berkaitan dengan tema tu mintak maaf la kay? Eyza blurrr tak tau apa2 pun pasal benda ni semua. Update pasal benda ni pun sebab nak tolong kawan punya pasal la.
Okay, JOM tengok bawah :)







P/s : Okay, ini sahajewww :) Hew hew heww. Noh ja tunggang ku karik.

May God Bless You,

Thanks Sebab Sudi Baca Entry Eyza

No comments: