28 April 2013

Talk About 'Malaysian Attitude'

Shalom !

Ni nak habak mai pasai 'Malaysian Attitude'. Amboii. Klakar Penang indah kamek tok eh. Padahal Sarawakian. Hahaha :D Ehh, keluar tajuk. Okay, back to our topic. Petang tadi, masa Eyza pergi Tabuan Jaya, bapak Eyza dah bagi signal nak masuk parking. Tapi datang Mamat Hilux ni main hantam masuk je parking tu. Cishhh ! Mata letak atas lutut agaknya =.= Tak nampak orang dah kasi signal nak masuk parking kah?! Geram eh. Saboo jela kan? Kita sebagai manusia yang ada akal, so biarkan jela. Taknak gaduh2. Biar dia puas hati. Ini cuma satu. Ada lagi manusia yang letak mata atas lutut selain dari orang yang tadi tu. Kali ni Minah Myvi pulak kat Kuching Sentral. Tapi kali ni bukan berlaku dengan kami lagi la. Kali ni berlaku dengan Minah Persona depan kami. Kemain lama Minah Persona tu dok tunggu tepi siap kasi signal nak masuk parking. Bila kereta tu dah keluar, si Minah Myvi yang tengah tunggu kat tepi Minah Persona ni slow2 reverse. Ingatkan nak masuk tempat parking yang lain. Sekali dengan slumber badak sumbu Sumatera dia potong depan Minah Persona and masuk tempat parking tu. Eyza yang kat belakang ni pun dah geram tengok dia. Minah Persona tu dah hon berkali2 tapi Minah Myvi ni buat bodoe je. Dushhh ! Eyza pulok yang sakit hati. One of Malaysian Attitude. Yang kedua, janji pukul 7. Pukul 9 baru datang. Apuuu. Akaiii. Susah sangat kah nak tepati masa? Kalau tak dapat datang awal, buat apa janji nak datang awal. Bebal. Cukup la dua kan? Sebab yang dua ni la yang paling famous. Sekian :p

May God Bless You,

Thanks Sebab Sudi Baca Entry Eyza

No comments: