12 April 2013

Perkhemahan Kadet Bomba & Penyelamat Malaysia di SMK Padawan

Shalom !

Wink wink wink ! "Im coming home, im coming home, tell the world im coming home. Let the rain wash away all the pain of yesterday" :)

Haaaaa ! Nampak tak title entry tu? Ni yang nak cercite sikit pengalaman kita orang ni. On the way pergi SMK Padawan ni, kami main roller coster dulu beb. "Best" gilerr jalan dia. Sampai semua mengadu pening. Hahaha :D Kesiannnnnn. Tak sangka nun jauh di pedalaman Padawan ada sekolah yang cantik, bersih dan indah gitu. Sampah pun susah nak jumpa beb. Tabik springggggg kat sekolah ni :) Tapi sayangnya lupa la nak ambil gambar persekitaran sekolah ni. Tapi ada satu sign board ni yang menarik perhatian kami. tengok bawah tu :)
Koperasi SEK AH? Kalau otak orang yang yellow tu tau la maksud tersiratnya. Tapi nasib juga tak Operasi SEK AH kan? HAHAHA :D Lucu :)

 
Tu diaaaaaaa. Si Chaca kasi peace \/. Khemah kami orang ni boleh dilabelkan sebagai khemah terwangi sebab siap bawak Glad lagiteww. Tapi geng dalam khemah ni Geng "SRT". Hahaha :D Budak yang makan tu la budak yang paling kuat makan time camping.

Tadaaaaaaa !! Tuu dia tempat mandi untuk kadet perempuan. First day masih okay lagi tempat tu. Start 2nd day and seterusnya segala cacing2 dalam tanah keluar untuk mandi bersama kami. Yucksss ! Aduuu -,- Saboo jela.

Chaca Monsterrrr ! Kalau Eyza keluarkan carbon dioxide baru padan muka dia. Hahaha :D

 Segak tak kami ni? :) Heeee

Empat sekawan gila2. Tak sedarah tapi bersaudara. Kami buddyz. Takkan terpisah :)

 Ni bestieee Eyza :) Nilin aka Datin Extra.

 Si Arnold dengan si Chaca :)

Ketua Platun aka Parade Commander (PC) *Ehemmm2*

 Wadekkk ! Kadet Perempuan Terbaik gitu :) Hebat tak Eyza? Suara pecah jadi rock. Hahaha 
*tangan di bahu, mata ke atas*


 Bala-bala Sarjan ngeshow pangkat dia. Hehehe
Sarjan Mark Deno, Sarjan Bryian, Sarjan Eliza, Sarjan Divee :)

Okay, yang berdiri sebelah Eyza tu jurulatih Lakers, PB Joseph Sadin aka PakBun. Hahahaha :D
Beliau pentingkan disiplin. Words yang beliau selalu keluarkan "TEROK INI SEMUA". Tapi beliau "spotinggg" gilerrrr beb ! Terbaiklah ! :)

Results Pertandingan Kadet Bomba & Penyelamat Malaysia [Pasukan SMK Lake aka Lakers].
*Sumber dari Facebook*

_THE END_
May God Bless You,

Thanks Sebab Sudi Baca Entry Eyza

2 comments:

Trish Natasha said...

cacing2 jaga masuk sabuak !

Elyza King Rose said...

Hahahahaha :D AWAS ! Cacing suka mengatal :p Dia skodeng botites :DD