3 March 2013

Blog Buat Hal !

Shalom !

Haaaaa, im back ! Ni nak citer sikit pasal blog Eyza ni. Adehaiiiii -,- Macam2 problem yg blog Eyza hadapi. Tak dapat buka pulok dohh. Setting semua dah bertukar. Susah2 je Eyza nak hias blog Eyza ni last2 balik ke template asal ! So Eyza kena ulang balik, buat balik, hias balik semua benda dalam blog Eyza ni. Merinsak ! Ni yg buat Eyza fed up berblog ni. Stress !!


Tapi takpaaaaaa. Saboo jela. Eyza kena buat balik semuanya dari awal dengan penuh kesabaran. Tsktsktsk :'(



#Eyza tetap akan update blog bila free walaupun SEORANG je follower. Aduhh kecian kan? Mana tak nya kan. Eyza malu nak promote blog Eyza yg hodoh ni. Nak orang follow tapi takda benda menarik kat sini. So biar je la tanpa follower kan. Biar Eyza sesorang pokpek pokpek kat sini. Janji Bahagia. HAHAHAHA :D *gila* 

 May God Bless You,

Thanks Sebab Sudi Baca Entry Eyza

No comments: