14 February 2013

Valentine's Day Shout Out !

Shalom !

Valentine's Day? Korang tau tak apa maksud Valentine's Day tu? Jujur cakap. Aku memang tak tau la. I just called it "Hari Maksiat". Hehehe. Aku tak celebrate Valentine's Day dengan BF. Haram -,- ! Chewaahhhh. Lagipun sekarang ni bulan puasa bagi umat Kristian. Tapi sempena Valentine's Day ni aku cuma hang out togeda-geda dengan bestfriends aku (bestfriends yang perempuan je okay?). Best la jugak. Pergi makan. Uuuu, i like ! Best best best. Hmm, err, haaa ! Tapi kannnnnnnnnn, aku tetap berharap ada orang bagi red roses kat aku. Lama aku tunggu ni. Dari awal pagi sampai malam. Takde jugak. Sedih tau :'( Tapi takpe la. Semua tu tak la penting sangat. Tapi......... Jealous jugak tengok orang dapat bunga. Korang tak jealous? Jealous la jugak even 0.1% kan? Haa, tu la kan? Seminggu sebelum Valentine's Day, pasar dah penuh je dengan stall orang yang jual bunga tu semua. Ternampak la sekumpulan lelaki ni singgah kat stall beli rose, teddy, dll. OH MY GOD ! Sweet sweet maa. Ke'jealous'an semakin menebal. HAHAHAHAHAHAHA ! Ehh, tah papa aku merepek pasal Valentine's Day ni. Tak penting pun. Takde maknanya. It is just Thursday boe ! And one more thing, Valentine's Day ni aku jadikan countdown untuk BIRTHDAY aku je la (saja madah bah). 10 more days to go............. Senyum sampai telinga. Hmm, sampai sini je la cerita aku yang membosankan ni. Kang termuntah terberak pulak korang menyampah dengan entry aku ni kan. Heeeee. Chalobete !


May God Bless You,

Thanks Sebab Sudi Baca Entry Eyza