1 January 2013

Tahun Baru ~ Azam Baru ! [SENIOR year]

Shalomm semua !

Pejam celik pejam celik dah masuk 2013 kan? Eyza pun dah makin tua dah. 
Nak masuk Sweet 7teen. Dah nak espiyem wehh !! 
SEJARAH WAJIB LULUS ! tsktsktsk
Ehh, citer pasal azam. Haaaa, azam Eyza tahun baru ni nak kurangkan berat badan. 
HAHAHAHA ! Hmm, espiyem pun dah tak lama lagi dah. Beberapa bulan je lagi kan?
Tak boleh main2 lagi. Kena focus. NO MORE HONEYMOON ! 
Nak pergi tuition, memang tak laa. MALAS doe.
Poopp ! 
Part yang paling best tahun ni, jadi SENIOR(kepada budak2 Form 1-4). Yeayyy yahoo !
Esok dah start sekolah. Excited giler Eyza nak masuk sekolah.
Tak sabar tengok bala junior yang baru menjejakkan kaki ke alam sekolah menengah.
Kecik2 je badan. Comel semuanya :) Mehh cubit sikit. Hehe
Confirm dorang tak dapat nak tidur malam nanti. Ape tak kan?
Excited sangat, excited giler.
Pssttt, hei hei heii ! 
Barang sekolah dah beli belum? Semua baru eh? Mesti bau Cina semua kan?
Eyza tahun ni cuma beli alat tulis, buku & kasut baru.
Beg & pakaian sekolah guna yang lama je la alamatnya.
Etttt tett tetttt tettt !
Rasanya cukup sampai disini je kot. Nanti melarat pokpek pokpek tak habis2 pulak. 
Susah juga jadinya nanti.
___________________________________________________________________

#By the way sayanggggss, Eyza nak intro blog baru Eyza ni. 
Yang lama tu dah campak dalam tong sampah. Ehehehe
Blog ni simple habis & masih takde benda yang menarik kat sini.
Blog ni Eyza jadikan tempat untuk berceloteh cit cat cit cat je.
Okayyy, chalobeteyy !

May God Bless you,
      
                                                                                                                        

Thanks Sebab Sudi Baca Entry Eyza